flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжено термін тримання під вартою особі, яка підозрюється у згвалтуванні 16-річної жительки Козельщинської тергромади

05 липня 2021, 17:00

 

    02 липня 2021 року в Комсомольському міському суді Полтавської області було розглянуте клопотання старшого слідчого СВ ВП №2 Кременчуцького РУП ГУНП в Полтавській області про продовження строку запобіжного заходу у виді тримання під вартою 15- річному юнаку.

    Ухвалою суду було задоволене зазначене вище клопотання, а саме продовжений запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 (шістдесят) днів, без визначення розміру застави.

    Нагадаємо, 30 квітня цього року місцевими жителями Козельщинської територіальної громади на узбіччі дороги був виявлений труп неповнолітньої дівчини.

    За попередньою інформацією слідства, напередодні ввечері потерпіла гостювала у будинку знайомого, в компанії трьох неповнолітніх та 20-річного чоловіка, які всі разом вживали спиртні напої. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, наразі підозрюваний 15-ти річний юнак скориставшись безпорадним станом дівчини вступив з нею в статеві зносини проти її волі.

    Вкотре нагадуємо, що особа вважається невинуватою у вчиненні кримінального правопорушення і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За повідомленням пресслужби суду