flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Шостопала Бориса Михайловича

21 лютого 2024, 11:44

Комсомольський міський суд Полтавської області, викликає Шостопала Бориса Михайловича (зареєстроване місце проживання:  Донецька область, Дзержинський район, смт. Кірове, вул. Шуми, 4, проживаючого за адресою: Полтавська область, Кременчуцький район, м. Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 28, кв.50),  як учасника справи, у якості особи, яка притягується до адміністративної відповідальності у судове засідання по справі № 534/174/24 (провадження №3/534/50/24) про притягнення до адміністративної відповідальності Шостопала Бориса Михайловича за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого за ч.1 ст.173-2 КУпАП.

Судове засідання відбудеться  о  13 год 00 хв 11 березня 2024 року у приміщенні Комсомольського міського суду Полтавської області за адресою: Полтавська область, Кременчуцький район, м. Горішні Плавні, вул. Гірників, 17.

Явка до суду є обов’язковою. У разі неявки справа буде розглянута за Вашої відсутності. Сторона по справі зобов’язана повідомити суд про причини неявки у судове засідання.

Суддя Комсомольського міського суду Полтавської області Солоха О.В.

 

Помічник судді

Комсомольського міського суду

Полтавської області                                                      Марія ЦИГАНКО